T.G.I.F…

Är med i ett projekt och sitter med som ensam representant för hela våran förvaltning. Lite skoj att få den äran. Igår satt vi hela dagen med det och är nu i sluttampen. Känns bra. Däremot efter en hel innedag kryper det lite i kroppen och igår kväll var jag ut till en av våra fina Mälaröar och tog en mils PW tillsammans med en kompis. Såååå skönt! Vi hade grymt tur med vädret, då det slutade regna precis lagom. Det hade då regnat i stort sett hela eftermiddagen. Skön luft, fågelsång, ett gäng dovhjortar och alldeles lugnt på vattnet. Sen att det var en hel del små flygfän i flock efter vägen i spåret på vissa ställen, låtsas vi inte om 😉

Fredag och ska avsluta jobbdagen med massage. Perfekt efter 3 dagars träning. Nu blir det träningsvila i 2 dagar innan det blir en till vanlig löprunda eller intervall på söndag. Känner fortfarande av ena knät, så få se efter några dagar med Voltarén. Hade ju lite svårt att ta det lugnt i onsdags som jag tänkt. Det blev istället en löprunda på 6.5 km… Det gick ju bra under tiden jag sprang tills mot slutet. Det känns lite bittert när orken finns kvar att kunna springa ännu längre, men kroppen strejkar.

Ikväll blir det lite AW på stan med en kompis efter massagen sen. Kanske blir det också bio på vår nya high tech-biograf. Såg en ny film ”What to expect when you´re expecting med bla. Jennifer Lopez och Cameron Diaz går. Så den kan det nog bli.

(Bilder lånade från google)

Annonser
Det här inlägget postades i Arbete, Livet på landet, Träning, Vänner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s