Sjukstuga och mera film…

En lugn helg hemma och kurera förkylningen som nu är ett faktum! Skonkost för magen är det som gäller också. I två dagar har jag ätit fisk och potatismos och så yoghurt emellan. Ok några naturgodisar blev det igår också men det har gått bra… än så länge.

Igår ringde en kompis och berättade att hennes man lämnat henne. Vilken omställning och sorg! Så ledsen för hennes skull. Och jag vet hur jobbigt det är att bryta upp med någon man varit tillsammans med i många år. Det tar tid!

Mer film har det blivit, ”Livstid (Annika Bengtzon)”, ”Den röda vargen (Annika Bengtzon)”, ”Kvarteret skatan i Laholm” och nu har jag börjat att titta på ”En oväntad vänskap”.

Som sagt gillar filmerna med Annika Bengtzon. De är lite lagom hemmafilmer sådär. Och de följer böckerna av Liza Marklund bra!

”Kvarteret Skatan”-filmen var faktiskt lite roande. Mot slutet av filmen skrattade jag högt! 🙂 Nu återstår ”En oväntad vänskap” som alla säger är sååååå bra.

Trevlig helg! 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Arbete, Film, Hälsa, Livet på landet, Mat, Vänner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Sjukstuga och mera film…

  1. Mats skriver:

    Krya på dig!

    kramen / Mats

  2. Lilla Norpan skriver:

    Tack Mats! 🙂 Dags för en spelkväll snart kanske! Kram på dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s