4 dagar som working girl…

Svårt att hinna med och skriva under semestern, men nu avverkar jag mina fyra jobbdagar innan mina sista semesterdagar, så nu så passar jag på.

Igår åkte jag till pappas och hans sambos stuga direkt efter jobbet. Brorsan med familj och pappas sambos dotter (också kallad bonussyrran) och dotterdotter kom också dit. Mycket trevligt! Vi grillade och satt ute och drack vin, gick ner till en närliggande sjö så barnen och pappa fick bada (inga badkläder med) och sen blev det efterrätt inne i stugan. Igår fick jag också reda på av bonussyrran att K (som jag träffade under 3 månader innan sommaren) hade kontaktat henne på Facebook via mail. De har inte varandra på Facebook. Hon har varit hans lärare under en kort period för många år sedan, så han vet vem hon är och att hon är min bonussyrra, även om vi aldrig träffade henne gemensamt under våran tid tillsammans. Hon hade inte läst meddelandet bara att han skickat och att det började typ: ”Hej! Allt väl?….” Så vad hans syfte är vet jag inte. Hon sa vi kunde kolla på det nästa gång tillsammans när vi ses då hon har så dålig täckning vid stugan.

Oavsett syfte tycker jag det är otroligt respektlöst mot mig att göra så. Till saken är den att jag samma dag hon fått meddelandet hade tagit bort K från Facebook då jag kände att det gjorde mig mer illa av att se honom där hela tiden och vad han har för sig. Jag hade samma dag sett att någon tjej hade skrivit 3 hjärtan på hans status och misstänkte att det kunde vara en ny och ville då inte se mer. Skickade ett sms till honom och skrev att jag tar bort honom nu eftersom vi inte har någon kontakt längre och det inte känns som att vi kommer att ha det heller, eller spela någon mer golf. Att jag inte är sur eller nåt. Skrev lycka till med nya kärleken och avslutade med ha det gott. Han verkade ju ändå inte ha haft något intresse av att ha någon mer kontakt med mig. Fick inget svar på smset (om han nu inte bytt nummer, men det tror jag inte). Istället skickar han det där meddelandet till bonussyrran. Pucko! Jag skulle gissa att han inte har någon ny ändå trots allt.

Nåja nog om detta. De sista dagarna i stugan blev det lite av varje. Oskrivna blad kom och hängde en kväll med mig i stugan. Vi var och fikade hos D, käkade mat vid stugan och satt och snackade lite 🙂 Mycket trevligt! Sen har jag hunnit med en till minigolfrunda med D (utan traktorinslag) och samma kväll blev jag överbjuden på kräftor. Jag (och resterande familj) var och tittade på båtorientering som är varje år i byn. Det var tema fantastik – science fiction och fantasy. Båtarna är också utsmyckade såsom dem som åker i båtarna och så får de göra vissa stopp i ån ut till en av sjöarna och utföra uppdrag och svara på frågor. Det är pris för bästa utklädnad. I år vann Avatar, som var jättefina i sina blå kostymer. D deltog också med Apornas värld och hade en gorillakostym på sig 🙂 Men jag tittade bara på och drack lite vin 🙂

Jag har också badat, solat, tränat och sprungit varannan dag uppe i stugan och springer nu 5 km varje gång och sista gången tom. 6.17 km. Nöjd att känna att kroppen nu börjar återhämta sig och jag börjar få orken tillbaka. Känner mig hyfsat vältränad igen 🙂 Jag skulle vilja orka springa 1 mil en gång, men inget jag kommer att fortsätta med sen då jag tycker att 5 km eller därikring är rätt lagom när man springer flera gånger i veckan. Risken är annars större att man får krämpor. Jag har ju haft en del problem med knän och så och sen med ryggen.

Sen har jag också hunnit med att spela långgolf med D en dag och käkat lunch. Trivs bra i hans sällskap, men jag tar det lugnt. Inte redo för något nytt än, så håller det på vänskaplig plan. Sen vad som händer i framtiden, det får jag se. Imorgon åker jag upp till stugan igen efter jobbet för att tillbringa helgen där. Sen jobbar jag på måndag och på tisdag blir det Zakynthos 🙂

20130801-111908.jpg

20130801-111952.jpg

20130801-112010.jpg

20130801-112145.jpg

20130801-112204.jpg

20130801-112432.jpg

Annonser
Det här inlägget postades i Arbete, Familj, Känslor, Kärlek, Killar/Män, Relationer, Resor, Sommar, Tankar, Träning, Vänner och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till 4 dagar som working girl…

 1. mickandialog skriver:

  bra att du stängde av honom. han verkar inte vara bra för dig. du förtjänar det bästa.
  i övrigt verkar du ha en väldigt fin tillvaro. tillåt honom inta att lägga sordin på den
  megakram

  • Norpan skriver:

   Tack snälla ♥ Nej, han är inte bra för mig som han blivit. Ja, att vara i stugan har hjälpt mycket. Där får jag alltid ro i själen. Megakram tillbaka!

 2. Åsa skriver:

  Åh dessa män…bra beslut av dig att ta bort..en korkskalle, riktigt dum i huvudet, sa jag. Patetisk? Tragisk? Båda.
  Är glad för din skull Norpis och allt du har framför dig 🙂 så fina dagar å kvällar du verkar ha..
  Fina..allt kommer bli så himla bra, å du kommer klippa en mil så småningom 🙂
  Kram kram!

  • Lilla Norpan skriver:

   Ja, en riktigt idiot får jag lov att säga. Känner mig rejält besviken på honom!
   Tack! Jag hoppas att livet kommer ta en vändning till det mer positiva och att det dyker upp annat trevligt i framtiden framöver och att jag klarar min mil! Kramar!

 3. iashemlis skriver:

  Ja gud sicket pucko.. Så genomskinligt… *Suckar*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s